Meny på ettermøtene
MENY HØSTEN 2024 | ||
Dato | Møtetype | Meny |
28.08.2024 | Arbeidsmøte Instruksjon Brannøvelse | Cesarsalat med Foccaicia |
11.09.2024 | Venneaften | Karbonadesmørbrød og kaffe |
25.09.2024 | 25 Ve Ju, Svein Arild Stokland | Stekt laks |
09.10.2024 | 2+ | Brun lapskaus |
14.10.2024 | 1+ hos Loge 26 Svenør (mandag) | N/A (Svenørs meny) |
23.10.2024 | Innvielse O+ | Lasagne med salat, dressing og Foccacia |
30.10.2024 | X Arbeidsmøte | Terteskjell |
13.11.2024 | Minneloge med Loge 26 Svenør | Kaffe og kringle |
20.11.2024 | Arbeidsmøte Besøk til 128 Lyngør | N/A (Lyngørs meny) (torsk?) |
27.11.2024 | 25 Ve.Ju. (Kjell-Erik Andreassen) | Lettsaltet torsk med bacon og grønnsaker |
07.12.2024 | Julemøte med ledsager | Juletallerken |
11.12.2024 | ≡ + Besøk fra Loge nr. 48 Færder | Stekt laks |
MENY VÅREN 2025 | ||
Dato | Møtetype | Meny |
06.01.2025 | Nyttårsloge hos 126 Safir | N/A (Safirs meny) |
08.01.2025 | Arb.møte Instr. Brannøvelse | Blomkålsuppe med Foccacia og bacon |